Friday, November 7, 2008

-PARTY BEFORE SPM..;D-

~GRADUASI~

majlis graduasi kat sekolah aku takderla gempak sangat pon..juz simple2 je laa..tapi we all happy coz pengetua and pihak sekolah still ambil berat tentang kebajikan kami yang bakal meninggalkan sekolah nih..isk3..cedeynyer..!!!:(

Photobucket
'muka pas nervous..;p'

nervoussnyer naek pentas..(mcm laa x pernah naek stage!)
time tgkap gmbar pon muka ketat jer coz nervous..ahaha..mcm lawak jer biler pk2 balek..;)
after that kitorang get ready pulak tuk jamuan party time petang..time tu enjoy..!!ahaha..(spm x abes lg la wehh..!!)


~BIG PARTY 5S1~

Photobucket
'mukaku x nmpak la weh!tertunduk puleekk'


waaahh!!besh..besh..besh..
our party memang gempakzz!!:D
seronok gilak enjoy bersama-sama teman buat kali terakhir..huuu..after thiz masing2 da ntah kemana2..so thiz time laa masa untuk we all bergembira sebelum menempuh perjuangan nanti...wuhuuu..!!!:)

we all buat kat kantin jek..sepatutnya pihak sekolah swuh buat hari isnin..semua clazz diarahkan buat hari isnin(10 novmber)..
giler weehh..!!
nak spm esoknyer..so kitorg buatla keputusan untuk buat hari khamis..clazz 5s2 pun join skali kat kantin..kelas kami memg rapat seperti isi dgn kuku..hee..(da nme claz bio..)

makanan pun gempakz2 gakzz..mcm owang kebulur jek menunyer!haha..
kitorg beli KFC..chicken rice..koktel..n most important..kek SECRET RECEIPE!!Choc Chip Walnut yang sgt2 sedaapp..;D

Photobucket
'yummiiiee!!!'


Photobucket
'bajet la kononnn..;p'


Photobucket
'makan..makan..makan..'

Photobucket
'me back of sheila..she's genius!i'm jealous!'

Photobucket
'kami memang sentiasa sewel..;D'



ehem2..time for waterballoon!!huhuu..
jadik mcm kanak2 rebina laa..berlari2 mcm owg gila..
takut kena baling belon and simbah ngan air..sakit wehh!!(aku tawu la coz aku pun kna bantai..cheisshh!)
memang masing2 basah laa..except dak2 yang pkai uniform skola..ksian lak aku nengok..kalu basah2 nmpak laa pe yang tak patut dilihat nanti..;p

time nih saper kena,naseb badan ahh..masing2 lencun..kantin tu pun abis porak peranda we all kerjakan..mek kantin pun tumpang enjoy sekaki nengok we all hepi semacam jek..harhar..
tapi memang besh..sume sporting gilak..yang penting kami bahagia and heppy..ngeee~~

Photobucket
'seluar aku basah..war blom start aku da kena serang..shengal ouhh!'

Photobucket
'arham lari menyelamatkan diri..mamat ni selalu kena attack dowh!padan muka..ngeh3..;)'


Photobucket
'ader yang smpai tgolek..minah nih aku yg bantai..;D'


sesudah selesai makan2 and bermaen..tibalah masa untuk mengemas..mop lantai..lap meja..kutip sampah..penat nyerr..fuuhh..tapi aku tetap hepy and enjoy dpt spent time ngan dak2 claz..lOve you all..!!mmuaahhxx..


Photobucket
'posing pas mengemas..sempat lagik!;p'



8 comments:

atok said...

mkan x simpan kat atok en?
xpe.
x ingat kat atok la 2.
bese la,nga hepy.
hakhak.

F.E.Y.R.A said...

haha atOk..tawu xperr..;p
makanan utk atOk..??
alamak..sUmer da abes kitorang bedal lolxx..memg xde simpanan..
next year je la yer..hehe..

atok said...

xmo next year.
sape na next year?
eee suke suki jerk.
;p

F.E.Y.R.A said...

next month la atOk..!ngader2 tol..;p

atok said...

yela,x ngade2 da pasni.
;P

grawwrbabe. said...

yea heppy sgt!!!!! tapi jemir sedih la...so....kelas aku hilg riang nye tanpe gurauan nye.....huhuhuhuhu..cayunk jemir tembm!!!!

miss him!!!

fi..aku da wat blog baru...bace yer....

Yamamura Kazuma said...

wah2 best nyer..

skewl aku pon da wat majlis gak tapi untuk hostel student jerrr

F.E.Y.R.A said...

grawwrbabe : eheh .. x abes2 ngan jemir dye .. ;P

yamamura : beshhhhhh gilaaaaakk .. ;P