Monday, January 31, 2011

weird sungguh







Sangat PELIK =,=

Kenapa 'MUKABUKU' macam nak sabotaj aku je ni ?
*yer aku taula aku ni jahat tapi janganla kejam sgt


Kenapa ramai friend aku tiba-tiba dah takde pon
dalam friendlist aku oohhhhhhhhhhhhhh ?
Bukan sorang dua tapi kalau ku kira kira lebih kurang
dalam dekat dekat sepuluh orang la jugak ..
Last few days encik KA sekali TERhilang dari
friendlist aku termasuklah adik perempuan aku sorang ..


Woaahhh tau laa aku ni buta bab bab IT nie !
Tapi sangat pelik laaa takkan ada orang tau p/w aku kot ?
Sampai ada sorang member tuh macam tuduh aku buang dia pulak kan =,=

Tapi kalau dah orang tu yang remove aku, ada apa hal ?
ADA AKU KESAH kau block or remove aku ?
Tak luak pon hidup aku kalau kau block aku dari 'mukabuku' kau ~
Sound macam tak puas hati aje kan walhal siapa laa aku
ni orang nak berkawan kan kan kan ~

Aku bukan nyer hebat pon berkata kata dan bersosial neh :P

Anyway kepada sesiapa kawan kawan yang perasan
macam aku ni dah tak jadi kawan kau, MINTAK MAAF (:







No comments: