Tuesday, August 21, 2012

u'll always in my heart sayang :')





Assalamualaikum :)
Happy Eid Fitri my dear friends ..
Sudah hampir masuk raya keempat,still not terlambat untuk wish kan ?
Mudah-mudahan hari raya ni kita dapat memberi kemaafan kepada
orang disekeliling kita, dan dapat menjernihkan hati kita bersama :)

Last few days memang mood tak berapa nak happy . Because of
'her', terasa mood beraya memang totally zero :'( 
I've lost her masa malam terawih yang terakhir, dan nasib baik 
'jasad' nya ditemui tak jauh jer dari rumah . Rasa macam 'blank' 
kejap bila my lil bro bagitau 'she's gone,kena langgar' .. :'(

Bila diingat balik detik-detik kusam tu, memang air mata ni 
always wanna tear out, kadang-kadang boleh tersedu-sedu . 
I've take care for them since kecil sampailah si kakak dah 
puberty, then tak sempat pulak nak mencapai 1 years old .
It's okay kakak, Allah sayang kamu lebih :') 

Now dah hampir seminggu, Alhamdulillah rasa dah redha 
dah dia pergi . Siapa yang 'cat's holic' mesti faham apa yang
aku rasa . Tak semua bersimpati atau faham bila kita sedih 
kucing kesayangan mati di depan mata . Sometimes rasa sedih
sangat bila fikir si adik yang dah tiada teman sepermainan . 
Risau pulak kalau macam tak take care dia sangat sebab before 
ni kalau nak main dua ekor tu mesti main sama-sama :')

Sekarang ni si 'adik' macam dah faham kot, dia pon dah boleh
manja dan dengar cakap orang :')
Apapon, u'll always staying in my heart sayang :')
Sama macam si Ontot yang kena kidnap, si Omel, si Omot,
si Naomie yang dah mati .. 
Rest in peace my dear kakak :')


Ini 'adik' . Atau 'si gemuk' . Mudah-mudahan dia jadi 'budak baik' 
macam si kakak dulu :') Bila rindu si kakak, tengok adik sbg pengubat rindu :')


Kalau nak tau tentang mereka, jenguk SINI (= 




1 comment:

Amiza Yul said...

laaaa.comelnyaaa!!