Sunday, July 15, 2012

from Bintulu to Serdang :')



Bismillahirrahmanirrahim ~

Assalamualaikum for all the bloggers n also non-bloggers :)

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah ~
Finally I get the opportunity to further my study . Thanks Allah for giving me this chance and insyaAllah I'll do my best and be the best for my mom and dad :')

Congrates to all my friends . Pada yang dapat same course with me, see u again this September insyaAllah . For those yang dapat selain dari UPM, selamat maju jaya kawan-kawan :) See u again on graduation day nanti . For those yang belum ada rezeki, don't worry . Rezeki Allah ada kat mana-mana, lambat atau cepat sahaja nak sampai ke kita . So make some pray, try harder dan usaha lagi okey ? :) Bukan bermakna our perjuangan terhenti setakat ni sahaja kan . Perancangan Allah tu adalah yang terbaik untuk setiap hambaNya . Jangan kecewa, jangan berduka lara . Tak dapat bukan bermakna tak berjaya kan ?

So Alhamdulillah, during final year and during filled up the UPU, always hoping and pray dapat course ni . Syukran, finally dapat jugak apa yang diharapkan . Bachelor in Animal Science is my choice . Thanks Allah :') Moga perjuangan kali ini sentiasa dipermudahkan perjalanannya ...

For 'someone', congrats ! :D
Haihhhh same faculty again ~ But no worries, I already have someone to take care of myself . Kehkehkehkeh . Tak pandai-pandai lagi nak berdikari -.-'
To my MrKA, see u again ~ and will always ehemm ehemmmmm you :p 


2 comments:

kusiberjalan said...

haloha!!! mueheheheh welcome to de clube mei.. leh lah bertembung-tembung nanti kat serdang huhuh

.feyra khamsah. said...

hahaha :D
okey senior ! :p
simpankn nota2 nnt nk pinjam tawww .. kehkeh