Wednesday, November 18, 2009

kepulangan ..



Alhamdulillah :)
da lebih seminggu rasenya aku selamat tiba di semenanjung ..
da dapat melepaskan segala benda yg aku ngidam sepanjang dua bulan kt bintulu !

sudaa dpt makan McD dgn sepuas-puasnya (maklumlah Bintulu takde McD) ..
sudaa dpt merasa masakan mama :)
sudaa dapat masak sendiri di rumah ..
dan yg paling penting sudaa dapat online kt PC sendiri (ouh , really loves this PC)
dapat online lama2 sampai lebam .. YM sampai lewat pagi ..
but sadly , dapat YM dgn si dia seminggu jek .. (-_-')
its okayyy tinggal sbulan lebey je lagi utk date dgn dia as usual
:P

then , dgr khabar berita ayah tersayang bakal outstation di beberapa tempat yg agak menarik .. wowww , sik sabar kamik tok ! :)
ituu normal laa utk kami menumpang sekaki melancong ketika ayah outstation ..
insyaAllah maybe ke Langkawi and Kuantan ..
(ahh , miss giler roomate aku yg tinggi tuuuu)

ehh , aku ada aktviti yg jarang aku buat kt sana ..
berjogging !
but , until now tak berkesempatan lagi ..
bukan MALAS yekk ..
cuma keadaan cuaca yg tidak menentu da sering hujan mencacatkan niat murniku utk berjogging .. heeee ..
ahh .. gatal tol ..
time kat Bintulu si dia ajak bejogging tanak pulak .. huuuu ..
da sampai sini padanlaa muka asyik hujan jek .. haisshhh .. (-_-')

Syukur jugak banyak benda yg boleh membuatkan aku menarik nafas lega apabila pulang ke semenanjung ini ..
and phone ku yg hilang telah digantikan dgn yg baru , Alhamdulillah :)
walaupun tidaklah sehebat phone yg hilang itu , tp aku ttap bersyukur ayah dan mama sudi membelikanku phone yg baru ..
thanks mama n ayah ! mmmmuuaaahhhh ~

dan sekarang aku hanya menanti di rumah dan beristirehat disamping menjadi surirumah yg sgt malas ..
dan tidak sabar sebenarnya kau ketemu sama teman2 yg dulunya jauh di mata ttp dekat di hati ..
tunggu mereka utk bersama2 serbu cinema di Mid Valley :)



4 comments:

PHIRDOTE said...

mari tgok cinema :D

.feyra. said...

jom2~ :)

eLLa said...

wahh bezznyer..
daa blik rumah..
home sweet home:)

.feyra. said...

ahaha .. thanks sygs :)